Shërbimet Tona

Ashensorë Panoramik

Transparenca dhe efektet e dritës gjallojnë dhe pasurojnë estetikën e ndërtesës. Udhëtimi i njerëzve në këtë ashensor bëhet mjaft interesant me pamjen e jashtme.

Ashensor platformë

Dyert hapen automatikisht gjatë thirrjes. Një shtypje e thjeshtë në butonin e makinës mbyll dyert dhe operon ashensor pa që përdoruesi duhet të mbajë butonin shtypur poshtë. Zgjidhje ideale për banesa private ose ndërtesa publike të llojeve të ndryshme (dyqane, shkolla, etj)

Ashensor Hidraulik

Ideal për: Banesa dhe çdo ambient tjetër ku frekuenca e përdorimit, numri i ndalimeve dhe shpejtësia janë të kufizuara. Kosto të përballueshme: Me normën e ngarkesës konstante dhe ndalesa, shpenzimet janë më të ulëta se sa zgjidhjet e tjera. Optimizimi i hapësirës: Njësia e kontrolluesit mund të vendoset në pozitë të pavarur nga boshti. Ky avantazh është theksuar në versionin pa sallën e makinës pasi elementet e nevojshme për operacionin janë të mbyllura në një kabinet shumë kompakt.

Ashensor Elektrik

Ideal për ndërtesa shumë të larta, gjithashtu tallos, i nënshtruar trafikut intensive (spitale, zyra biznesi, hotele, etj). Efikasiteti i lartë mekanik dhe balancimi perfekt eliminon rrezikun e dridhjeve. Shpejtësi e lartë: Falë karakteristikave të veta, ashensori mund të arrijë shpejtësi prej 2 m / s dhe më gjerë.